Fursecuri cu nuca

de Constelatialeu in Dulciuri, 28 Ian 2013 | 6759 vizualizari

 

In functie de cat de multe doriti sa faceti,dublati cantitatile.Fursecurile astea le faceam cand plecam la concursurile de dans sportiv,aveau nevoie copii de stimulent.

 

INGREDIENTE

  • 300 g untura
  • 100 g zahar
  • 2 oua
  • 1 cana cu nuca macinata
  • 1 plic aminiac
  • 1 praf de sare
  • faina cat curinde pentru o coca consistenta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu nuca:

Se freaca ouale cu zaharul si praful de sare,se adauga nuca si amoniacul,apoi untura si faina.facem o coca consistenta pe care o dam prin masina de tocat,la care am montat dispozitivul de fursecuri.Se formeaza diferite forme de fursecuri,se aseaza in tava cu hatie de copt si se dau la cuptorul incins in prealabil,cca 20 min.se scot si se pudreaza cu zahar

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (18)

Constelatialeu 1

29.01.2013, 14:33

Raluca.Foarte buna ideea cu umplutul.

Raluca57 1

29.01.2013, 17:05

Gata, s-au si terminat!! Bune, bune, foarte bune!!!!! Multumesc, Raluca

diana_k 1

02.02.2013, 21:24

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti aromati cu faina integrala